Spring naar de inhoud

Coachingpraktijk Into The Woods

15/2/2024 - 22/2/2024: Lief voor je lijf, een reflectie reis via email (gratis)

Hoe gaat het in zijn werk? 8 dagen lang, van 15/2 tem 22/2 stuur ik jou een mail. Een mail met een update van mijn proces, vragen die ik mezelf stel om te reflecteren en een kleine opdracht om die dag te doen. Kleine reminders om bewust bezig te zijn met ons lichaam, om lief te zijn voor ons lijf. En natuurlijk hoor ik graag jouw bevindingen, ervaringen, verhalen, … Want wat werkt voor mij werkt daarom niet voor jou en ik hoor heel graag wat jij eruit hebt kunnen halen.

Deze reflectie reis kost je niets, buiten welgemeende interesse en liefde voor je lijf. 

Ik ben geïnteresseerd in jouw visie, jouw relatie met je lichaam en wat jij wil doen om lief te zijn voor je lijf. Er is ook geen enkele verplichting om te delen. It’s just my mail and you.

Je kan je inschrijven door me te mailen op: coachingpraktijk.intothewoods@gmail.com